Niet-druk gesinterde siliciumcarbide keramiek met granulatiepoeder, de vloeibaarheid ≤ 20s/30g, bulkdichtheid 0,75-0,85g/cm3, watergehalte <1,0%, en bevat een verscheidenheid aan sinteren en gieten additieven, kan direct worden geperst en gegoten en is geschikt voor automatische droge druk gieten, hydraulische gieten en isostatische druk gieten, de gesinterde dichtheid van maximaal meer dan 3,10, gesinterde hoge hardheid, slijtvastheid, weerstand tegen hoge temperaturen, weerstand tegen sterke zuren, sterke alkali-corrosie en lage wrijvingscoëfficiënt en heeft goede zelfsmerende eigenschappen,

hoge thermische geleidbaarheid, lage thermische uitzettingscoëfficiënt en goede sterkte bij hoge temperaturen, Het heeft een hoge hardheid, goede slijtvastheid, weerstand tegen hoge temperaturen, weerstand tegen sterke zuren en alkali-corrosie en een lage wrijvingscoëfficiënt, etc. Het heeft ook een goede zelfsmering, een hoog warmtegeleidingsvermogen, een lage thermische uitzettingscoëfficiënt en een goede sterkte bij hoge temperaturen.

Geen druk sinteren siliciumcarbide granulatie poeder, granulatie poeder deeltjesmorfologie, door het gebruik van centrifugale nevel granulatie, granulatie poeder deeltjesmorfologie presenteert een volledige sferische, smalle en uniforme deeltjesdistributie bereik, betere vloeibaarheid prestaties, gebruikt in de productie van siliciumcarbide keramische afdichtringen, bussen, siliciumcarbide anti-ballistische plaat, plaat en andere speciale keramische producten, het gebruik van vacuüm sinteren, de sintertemperatuur van meer dan 2100 graden Celsius, de keramische dichtheid bereikt 3.15g/cm3 Keramische dichtheid bereikt 3,15 g/cm3 of hoger, keramische hardheid bereikt Vickers 3000-3600.

Hogere begrenzingssnelheid van drukloze gesinterde siliciumcarbide keramische lagers: keramiek is lichter dan staal, waardoor de centrifugaalkracht afneemt en de begrenzingssnelheid bij dezelfde precisie toeneemt. Hoge precisietoepassingen: siliciumcarbide keramiek heeft een hogere hardheid en Young's modulus dan staal, en onder dezelfde belasting is de mechanische vervorming kleiner, zodat ze kunnen worden gebruikt in meer nauwkeurige toepassingen. Langere levensduur: kan 5 keer langer zijn dan stalen lagers, keramiek is lichter dan staal, onder dezelfde belasting, wordt de centrifugaalkracht van het lager verminderd, wordt de loopvlakbelasting verminderd, en omdat de wrijvingscoëfficiënt van keramiek kleiner is dan die van staal, kan het de temperatuurstijging verminderen, de slijtage verminderen en de levensduur van het loopvlak verlengen. Kan worden gebruikt bij hogere temperaturen: keramische materialen van siliciumcarbide kunnen worden gebruikt in toepassingen bij hoge temperaturen omdat ze hun mechanische eigenschappen stabiel behouden bij hoge temperaturen. Meer geschikt voor temperatuurschommelingen: aangezien de thermische uitzettingscoëfficiënt van keramiek kleiner is dan die van staal, wordt de speling van keramische lagers minder beïnvloed door temperatuurschommelingen dan die van stalen lagers, waardoor ze kunnen worden gebruikt in een breder bereik van temperatuurschommelingen. Betere anti-vastloop en anti-vastloop prestaties: Dit is te wijten aan het feit dat de thermische uitzettingscoëfficiënt van keramiek kleiner is dan die van staal, wat helpt om thermische vervorming te verminderen, waardoor het anti-vastloop vermogen verbetert. Kan zonder olie werken: keramiek heeft zelfsmerende eigenschappen en kan ook worden gesmeerd met een medium, zodat het kan worden gebruikt in hoogvacuümtoepassingen om vervuiling door smeervet te voorkomen. Bestand tegen zuur, alkali, zoute corrosie: daarom kan worden toegepast op chemische corrosie gelegenheden, en dit is ook de keramische kogellager toekomstige markt toepassing groter is, moeten krachtig versterken van de ontwikkeling van het gebied. Kan in magnetische omgeving worden gebruikt: keramische niet-magnetische, magnetische buitenlandse kwestie of schurende deeltjes zijn niet gemakkelijk om zich aan de groef te houden, kunnen schurende slijtage verminderen.

标签: Drukloze gesinterde siliciumcarbide, siliciumcarbide keramiek, keramische lagers

添加新评论